Általános szerződési feltételek


Általános Szerződési Feltételek a tanfolyamokra történő jelentkezés esetén:

 1. A tanfolyamokra való jelentkezéseket a weboldalunkon keresztül vagy a szules.termeszetesen@gmail.com e-mail címen fogadom. Más formában (messenger, telefonon jelzés, sms) nem áll módomban a jelentkezést rögzíteni. A jelentkezés beérkezéséről a lehető legrövidebb időn belül e-mailben küldök értesítést.
 2. Az e-mailben elküldöm a tanfolyam részletes információit, valamint a felkészítő tanfolyam díjának átutalásához/befizetéséhez szükséges bankszámlaszámot.
 3. Az online tanfolyamra való jelentkezést csak a tanfolyam díjának beérkezését követően tudom véglegesíteni. Ameddig a díj nem érkezik meg a megadott bankszámlára, addig a jelentkező részvétele nem biztosított.
 4. Kizárólag olyan jelentkező vehet részt az online tanfolyamokon, aki a felkészítő tanfolyam teljes részvételi díját átutalta vagy befizette.
 5. Személyes képzésen kizárólag olyan jelentkező vehet részt, aki a visszaigazolásban közölt "helyfoglalási" feltételeknek megfelelt.
 6. Külföldi bankból érkező utalás esetén a felmerülő banki költségek a jelentkezőt terhelik.
 7. Amennyiben a jelentkező még sem tud részt venni az online tanfolyamon, de a díjat már befizette, akkor lehetőség van a befizetését átvezetni egy másik tanfolyamra, vagy a következő időpontban tartott azonos tanfolyamra. Ezt a kérelmet a tanfolyam megkezdése előtt 2 nappal lehet még jelezni. Az online tanfolyamot megelőző napon és a tanfolyam napján már nem tudom elfogadni. Amennyiben a jelzés későn érkezik, úgy tekintek rá, hogy felhasználta a tanfolyamra befizetett összeget, a tanfolyamot elvégezte. A jelzést csak a fent megadott e-mail címre írt levélben tudom figyelembe venni, telefonon, messengeren, sms-ben írt üzeneteket nem áll módomban elfogadni.
 8. A már befizetett részvételi díjat nem térítem vissza, de a jelentkező felhasználhatja azt 3 hónapon belül bármelyik másik tanfolyamra való jelentkezéskor legfeljebb egy alkalommal. Ha az is lemondásra kerül a jelentkező részéről, akkor a befizetett összeg elvész.
 9. Információkat kizárólag e-mailben küldök, így kérek minden jelentkezőt, a tanfolyam napjáig rendszeresen ellenőrizze postafiókját!
 10. Amennyiben egy tanfolyam nem kerül megrendezésre vagy változás történik az oktató, az időpont vagy a helyszín tekintetében, e-mailben értesítem a jelentkezőket.
 11. Az ÁSZF elfogadásával a jelentkező hozzájárul, hogy a tanfolyamokon az általam készített fényképeket, hangfelvételeket vagy videókat saját reklám céljára szabadon felhasználhatom különféle médiafelületeken.

Az ÁSZF elfogadásával a jelentkező beleegyezését adja, hogy a tanfolyamok lebonyolítása, kapcsolattartás, számlázás céljából a jelentkező személyes adatait bekérjem, és az Adatkezelési Tájékoztatóban részletezett módon, bizalmasan kezeljem. A jelentkező felelősséget vállal a megadott adatainak valódiságáért.