Vélemények a tanfolyamokról

2020. 03. 31.

"Kedves Szilvia!

"Nagyon köszönjük a szülésfelkészítődet, amin részt vehettünk kb. 3 hete. Utána nem sokkal meg is született a kis babánk, nagyon kellemesen, harmonikusan kö-szönhetően a tanácsaidnak. 2020. március 19-én reggel 8 órakor.

Otthon vajúdtunk kb. 00.30-tól 6 óráig. Bori egy hős volt. A kórházba beértünk 7.00-re és 1 óra múlva már kezünkben volt a kis gyöngyszem.

Lényegében otthon kinyílt a méhszáj úgy értünk be, ott már csak a végső szakasz várt ránk. Örültek az orvosok is, hogy ilyet ritkán látnak, mintaszerű volt.

NAGYON KÖSZÖNJÜK A FEKÉSZÍTÉSED, NAGYON HASZNOS VOLT. Éreztük, hogy milyen jó, hogy tudjuk pontosan mi miért történik és aggodalom nélkül tettük a dolgunkat.

Sok szeretettel küldjük neked a képeket: Bori és Tomi"

2021. 05. 20.

"Szia Szilvia,

"Végignéztük, jegyzeteltem, sőt a férjem sokkolta kicsit, hogy mi mindent kell tudnia, hogy hogyan segíthet, vagy mit szabad és mit nem szabad csinálni gyermekágyas időszakban. ("mosogass, amikor a baba mosogat" :D )

A képzésed annyira jól összeszedett, hogy az elején felmerülő kérdéseimre menet közben megkaptam a válaszokat, sőt sokkal többet is, mint amit el tudtam képzelni!

Ilyen volt a teljes folyamat, mikor mi történik, mikor induljon a kórházba az ember, vagy a sebekről és az aranyérről szóló tapasztalat, ill. a támogató homeopátiás és olajos kezelések.

Mi a szülési szettet is felírtuk a listára, és a legmegnyugtatóbb nekem a szülési terv, mint az együttműködést leíró dokumentum. Nem is tudtam, hogy egyáltalán létezik ilyen.

Sajnos minden barátnőm komolyan megsínylette, és többen úgy vélik, hogy ebben az életbe soha többet nem szülnek. Talán mindegyiküknek jól jött volna ez a képzés...

Bennem újra egy pozitív képet alakított ki, a férjemben meg azt, hogy mennyire fontos lesz szüléskor is és mennyit tud majd segíteni..

Köszönöm szépen a sok tapasztalatot, rengeteget segített! Üdv, Andi"

2021. 11. 24.


"Nagyon hálásak vagyunk az összes elméleti és gyakorlati tanácsért. Párként az a véleményünk, hogy minden felelős szülőnek fel kellene készülnie és részt kellene vennie ezen a felkészítőn. Tiszta szívből ajánljuk, mert biztonságot és nyugalmat adott, mert szinte mindenre fel tudtunk készülni.

A Szilvi nagyon profi. A tudása, a kedvessége és a segítőkészsége egyedül-álló.
Csodálatos szülést és babagondozást kívánunk mindenkinek! Marika és Laci"