A tanfolyam díja és a jelentkezési felület
a tanfolyam aktuális időpontjával együtt ezeken a linkeken megtalálhatók:
Tanfolyami díjak    /    Jelentkezés 


Lehetőség nyílt egyéni felkészítő tanfolyamok kérésére. Ez azoknak nyújt segítséget, akik valamilyen okból lemaradtak a jelentkezésről. Pl. későn találták meg a felkészítő tanfolyamokat, és nemsokára jön a baba, nem megfelelő a dátum, nem szeretik a csoportos foglalkozásokat, stb. Ez esetben kérhető az egyéni felkészítő nap, aminél a kismama választja ki a számára megfelelő időpontot, természetesen előre leegyeztetve. 

Az egyéni felkészítő kétféleképpen érhető el:

A) Bármelyik tanfolyam teljes egészében a saját otthonodban, Budapest max. 100 km-es körzetében. (Az egész napos tanfolyam 1 napra tehető, a rövidebb 3-4 órás tanfolyamokból 1 nap alatt akár 2-t is elvégezhetsz. Egy egész napos tanfolyam után még egy 3-4 órás tanfolyam NEM kérhető, én is elfáradok és Te is.) Egyéni felkészítőt csak hétköznapra lehet kérni, hétvégén a saját tantermemben zajlik a személyes képzés.

B) Választhatsz úgy is, hogy Te magad állítod össze a tematikát, vagyis előre megírod, hogy milyen témák érdekelnének. Lehet kérni, hogy beszéljünk a szülésről, annak lényeges részeiről röviden, beszéljünk a szoptatás legfontosabb tennivalóiról, problémáiról, babaápolás témából is lehet választani szabadon. Ami viszont itt nem kérhető, az a babamasszázs, azt teljes egészében meg kell tanulni, és nem csak a gyakorlati fogásokat, hanem az elméleti részeket is, hiszen kiemelten fontosak a fogások tanulása során, hogy mit szabad, mit nem szabad tenni. Babamasszázs oktatóként felelősen gondolkodva "fél munkát" nem végzek, hiszen itt többet árthatunk, mint használunk, ha hiányosak az információk.Amikor megírod, hogy mit szeretnél hallani, miről beszéljünk, összeállítom a tananyagot és javaslatot teszek én is. Időben bele kell férnie a 2 x 3 órányi anyagba + 1 órányi szünetekkel. Tehát 9-16 óráig vagy 10-17 óráig tartana a tanfolyam.

A tanfolyami díjból mindkét esetben 10.000 Ft előleg utalása szükséges a befoglaláshoz. Lemondás esetén ez az összeg nem jár vissza, hiszen azt a napot befoglalod nálam is, és más jelentkező elől is, ezért kérlek jelentkezésnél ezt vedd figyelembe! Amennyiben váratlan esemény közbeszól, a megbeszélt és befoglalt időpont előtt 4 nappal a dátum módosítható, így az előleg nem vész el, csak átvezetésre kerül egy másik időpontra.

A tanfolyam témáiról - melyet előre egyeztettünk - minden esetben jegyzetet biztosítok.

A tanfolyam időtartama: Fentebb leírtak szerint.

Az egyéni tanfolyam díja külön megbeszélés alapján történik, szintén előre leegyeztetve.

Tanfolyamvezető: Szabó Szilvia dúla-szüléskísérő, szoptatástámogató-gyermekágyas segítő, babamasszőr és babamasszázs oktató.