Ez a tanfolyam a Természetes Szülésfelkészítő és az Apás Szülésfelkészítő tanfolyam össze-gyúrása 1 tanfolyamba. Decembertől már csak ez a tanfolyam érhető el!

Azért olvadt össze a 2 szülésfelkészítő tanfolyam, mert egyre több kérdés jött hozzám azzal kapcsolatban, hogy melyik szülésfelkészítőre érdemes eljönniük? (Erre a kérdésre maga a leendő szülő tudna válaszolni, hiszen az ő érdeklődése és szándéka határozza meg, hogy kinek a felkészítésére van szükség.) Több esetben viszont sajnos mindkét tanfolyamra már nem maradt idő, ezért a kismamák kéréseit meghallgatva egybetettem a 2 felkészítő tanfolyamot.

Ez a tanfolyam lehetőséget ad azoknak a szülőpároknak, akik eddig mindkettő tanfolyamra eljöttek volna, hogy a szülésfelkészítőket 1 napon elvégezzék. Azoknak, akik esetleg még nem tudják eldönteni, hogy náluk majd az apával vagy önállóan fog történni a vajúdás, lehetőséget ad, hogy a tanfolyam elvégzése után döntsenek ebben a kérdésben.


És hogy pontosan mit nyújt a Komplex Szülésfelkészítő tanfolyam?

A Komplex Szülésfelkészítő tanfolyamon a fent említett (Természetes Szülésfelkészítő és Apás Szülésfelkészítő) 2 tanfolyam összes témáját átbeszéljük, szó lesz még további vajúdási pozíciókról, lehetőségekről, a magzatfordításról és annak megoldásairól, és egyéb olyan témák-ról, amelyek a Természetes Szülésfelkészítőbe és az Apás Szülésfelkészítő tanfolyamba sajnos már nem fértek bele.

A tanfolyamot vezeti:
Szabó Szilvia dúla-szüléskísérő, szoptatástámogató, babamasszőr és babamasszázs oktató.