Természetes Szülésfelkészítő tanfolyamok

Őszintén, tabuk nélkül beszélünk a szülésre való felkészülésről, a vajúdásról,
a gátmetszés-gátvédelem fontosságáról, a gátmasszázsról, és még nagyon sok dologról,
aminek a megértésével, arra való felkészülésével könnyebbé, fájdalommentesebbé tudjuk tenni
az anya szülését, a baba születését.


Szoptatásfelkészítő tanfolyamok

A szoptatás egyszerűnek tűnik, de sajnos nem mindenkinél okoz örömteli érzést,
hiszen ahogy a kismama találkozik a problémákkal, a fájdalmas szoptatást kudarcként éli meg. Pedig ennek nem így kellene lennie. A tanfolyamon felkészülünk a szoptatás körüli lehetséges problémákra, azok megelőzésére, megbeszéljük a természetes megoldásokat.


Apás Szülésfelkészítő tanfolyamok

Az apukák ugyan felkészülten várják a szülés pillanatát, mégis mást tapasztalnak, amikor a szülőszobára érkeznek. Kiderül, hogy a baba érkezésére vannak felkészülve, és a szülés/születés körüli teendőkre nincsenek. Éppen ezért ezen a tanfolyamon a részt vevő párok megtanulják és gyakorlatban is elsajátítják a vajúdás alatti fájdalom csökkentését (masszázs a szülőszobán, pontnyomásos technikák), az anya testi és lelki támogatását, így az anya biztonságban érzi magát. Ez a biztonságérzet és a segítőből áradó szeretet is lerövidítheti a vajúdás időszakát is.


Természetes Babaápolás felkészítő tanfolyamok

Ez a tanfolyam segítséget nyújt abban, hogy otthon meg tudj birkózni a baba körüli teendőkkel, nehézségekkel, melyeket Neked/Nektek kell megoldani. Időnként akkor is, amikor hétvége van és nincs gyerekorvos, védőnő. Nemcsak beszélünk ezekről, hanem megtanuljuk azok természetes gyógymódokkal történő kezelését is, hogyan tudjátok gyorsan, hatásosan leküzdeni a gondokat.


Babamasszázs tanfolyam leendő szülőknek

A rendszeresen végzett babamasszázs kedvezően befolyásolja a szülő-gyermek kapcsolatát, erősíti a baba immunrendszerét, enyhíti az allergiás tüneteket, csökkenti a felfúvódást, így enyhíti a hasfájást, harmonizálja az idegrendszert, stb. A tanfolyamon elsajátítjuk a babamasszázs fogásait, továbbá bizonyos gyermekbetegségek esetén alkalmazható masszázstechnikákat is megtanulunk.