Komplex Szülésfelkészítő tanfolyamok

A Komplex Szülésfelkészítő tanfolyamon az anyuka is és az apuka is kellő ismeretanyagot kap
a szülés előtti teendőkről (gátmasszázs, méhszáj rugalmasítása), a vajúdás alatti fájdalomcsillapítási módszerekről, a szülés körüli segítségnyújtásról és támogatásról.

A tanfolyamon részt vevő párok megtanulják az anya testi és lelki támogatását, így az anya biztonságban érzi magát. Ez a biztonságérzet és a segítőből áradó szeretet is lerövidítheti
a vajúdás időszakát is.


Baba-elsősegély gyakorlati tanfolyamok

3 órás gyakorlati tanfolyam, ahol a leendő szülők sok gyakorlási lehetőséggel tanulják meg a félrenyelés és az újraélesztés körüli teendőket, illetve a törések és vérzések ellátását.Szoptatásfelkészítő tanfolyamok

A szoptatás egyszerűnek tűnik, de sajnos nem mindenkinél okoz örömteli érzést,
hiszen ahogy a kismama találkozik a problémákkal, a fájdalmas szoptatást kudarcként éli meg. Pedig ennek nem így kellene lennie. A tanfolyamon felkészülünk a szoptatás körüli lehetséges problémákra, azok megelőzésére, megbeszéljük a természetes megoldásokat.


Természetes Babaápolás felkészítő tanfolyamok

Ez a tanfolyam segítséget nyújt abban, hogy otthon meg tudj birkózni a baba körüli teendőkkel, nehézségekkel, melyeket Neked/Nektek kell megoldani. Időnként akkor is, amikor hétvége van és nincs gyerekorvos, védőnő. Nemcsak beszélünk ezekről, hanem megtanuljuk azok természetes gyógymódokkal történő kezelését is, hogyan tudjátok gyorsan, hatásosan leküzdeni a gondokat.


Babamasszázs tanfolyam leendő szülőknek

A rendszeresen végzett babamasszázs kedvezően befolyásolja a szülő-gyermek kapcsolatát, erősíti a baba immunrendszerét, enyhíti az allergiás tüneteket, csökkenti a felfúvódást, így enyhíti a hasfájást, harmonizálja az idegrendszert, stb. A tanfolyamon elsajátítjuk a babamasszázs fogásait, továbbá bizonyos gyermekbetegségek esetén alkalmazható masszázstechnikákat is megtanulunk.


Egyéni felkészítő tanfolyam I-II. csomag

Lehetőség nyílt egyéni felkészítő tanfolyamok kérésére. Ez azoknak nyújt segítséget, akik valamilyen okból lemaradtak a jelentkezésről. Pl. későn találták meg a felkészítő tanfolyamokat, és nemsokára jön a baba, nem megfelelő a dátum, nem szeretik a csoportos foglalkozásokat, stb.