Erdélyben tartandó tanfolyamok


Októberben és novemberben Erdélyben tartok tanfolyamokat magyar nyelven. Első körben Csíkszeredán a Park Hotelben, utána Nagyváradtól 13 km-re, Bors községben, azt követően Marosvásárhelyen tartom a képzéseket. Ezen az oldalon minden tanfolyamomra lehet jelentkezni, hiszen úgy érzem, fontos, hogy teljes egészében felkészüljenek a kismamák, leendő szülők a szülésre, a szoptatásra, illetve a baba körüli teendőkre is, melyet a babamasszázs, babaápolás tanfolyamokon lehet elsajátítani.

Nagyon fontosnak tartom a felkészülést kiegészíteni a baba-elsősegély tanfolyammal is, melyen a jelentkezők elsajátíthatják a félrenyeléssel, az újraélesztéssel kapcsolatos gyors teendőket, de beszélni fogok az áramütésről, az égésekről is, megtanuljuk a sebek ellátását (vérzés, törés) is. Az újraélesztő tanfolyam itt kiegészül a kisgyermekek és a felnőttek újraélesztésével is, hogy teljes legyen a tudás.

Ezen az oldalon csak az erdélyi tanfolyamokra lehet jelentkezni. Kérlek, minden esetben töltsd ki a pontos számlázási adatokat, az utalásokról számlát fogok kiállítani magánszemély részére.

A tanfolyamra minden eszközt biztosítok, illetve mindenkinek jegyzetet is adok.

A tanfolyamok díjai:
Szülés- és szoptatásfelkészítő tanfolyam:
Párok esetén (anya és apa) 20.000 Ft
1 fő esetén 18.000 Ft

Komplex elsősegély tanfolyam:
Párok esetén (anya és apa) 20.000 Ft
1 fő esetén 18.000 Ft

Babamasszázs tanfolyam
Párok esetén (anya és apa) 20.000 Ft
1 fő esetén 15.000 Ft

Babaápolás-babagondozás tanfolyam
Párok esetén (anya és apa) 18.000 Ft
1 fő esetén 15.000 Ft

Kedvezmény:
3 tanfolyamra történő jelentkezés esetén 10%, 4 (vagyis az összes) tanfolyamra történő jelentkezés esetén 20% kedvezményt adok a végösszegből, melyet egyben kell kifizetni.

A jelentkezési űrlap kitöltése és elküldése után e-mail-ben fogom küldeni a további részleteket. A tanfolyami díj befizetése átutalással történik, melyet előre kell kifizetni. Ez egyben a tanfolyamra helyfoglalás is, lemondás esetén a tanfolyami összeg fele jár vissza, vagyis 50%-a. Kérlek, ezt mindenképpen vedd figyelembe!

Jelentkezési űrlap