Jelentkezés menete

  1. Válaszd ki, hogy milyen formában szeretnél a felkészítőn részt venni (online, személyes, egyéni). 
  2. Jelöld be a kívánt tanfolyamot (személyes tanfolyamnál figyelj a dátumokra is). Egyszerre több tanfolyamot is bejelölhetsz.
  3. Töltsd ki a jelentkezési lapot. Online esetén a kezdés dátumát is írd be, egyéni esetén pedig külön a címet, ahol szeretnéd, hogy megtartsam neked a tanfolyamot.
  4. Fogadd el az Adatkezelési tájékoztatót és az Általános szerződési feltételeket, melyeket el tudsz olvasni, ha a linkjére rákattintasz.
  5. Kattints az "Elküldöm a jelentkezést" gombra.
  6. Amikor nálam befut a jelentkezés, a legrövidebb időn belül email-ben küldöm a visszaigazolást a további részletekkel együtt.


Számlát csak MAGÁNSZEMÉLY nevére tudok kiállítani!

A tanfolyamok díjai ezen az oldalon érhetők el: Tanfolyami díjak


Online tanfolyam

Felkészítő tanfolyamaim folyamatosan bármikor elérhetőek online formában, melyhez Facebook profil szükséges. A zárt csoportban a tanfolyamok 1 hónapig nézhetők. Online esetén a kezdő dátumot jelezd az űrlapon, és a jelentkezéstől számítva legkorábban 2 napon belül tud indulni (visszaigazolás kiküldése, utalás beérkezése), vagy későbbre is kérhető. Csak a személyes találkozó marad ki az online tanfolyamból, minden más benne lesz. 


Személyes tanfolyam

A személyes képzések minden esetben meg lesznek tartva, akkor is, ha csak 1 pár tud rajta részt venni, tehát a meghirdetett napon biztosan számíthatsz a tanfolyamra (kivéve, ha betegség miatt lemondásra kerül vagy a tanfolyami díj nem érkezik be időben). Helyszín: Budapest IV. (Káposztásmegyer), Kordován tér 5.

Egyéni felkészítő

Egyéni felkészítő tanfolyamok is kérhetők a saját otthonodba, de csak hétköznapra. A pontos címet - ahol a tanfolyamot szeretnéd, hogy megtartsam - a jelentkezési lapon külön tüntesd fel, egyéni tanfolyam esetén a tanfolyami díjat felár terheli. A dátumot előzetesen email-ben, messengeren vagy telefonon egyeztetjük. Kiszállást Budapest max. 100 km-es vonzáskörzetében tudok vállalni. 


Jelentkezési űrlap