A tanfolyam díja és a jelentkezési felület
a tanfolyam aktuális időpontjával együtt ezeken a linkeken megtalálhatók:
Tanfolyami díjak    /    Jelentkezés 


Lehetőség nyílt egyéni felkészítő tanfolyamok kérésére. Ez azoknak nyújt segítséget, akik valamilyen okból lemaradtak a jelentkezésről. Pl. későn találták meg a felkészítő tanfolyamokat, és nemsokára jön a baba, nem megfelelő a dátum, nem szeretik a csoportos foglalkozásokat, stb. Ez esetben kérhető az egyéni felkészítő nap, aminél a kismama választja ki a számára megfelelő időpontot, természetesen előre leegyeztetve. A tanfolyamok bármelyike kérhető, szabadon választva, a hét bármelyik napjára, akár hétköznapra is.

Ebben a csomagban nincs meghatározott tanfolyam. Itt nem csak a napot, hanem a tematikát is a kismama válogatja össze. Lehet kérni, hogy beszéljünk a szülésről, annak lényeges részeiről röviden, beszéljünk a szoptatás legfontosabb tennivalóiról, problémáiról, babaápolás témából is lehet választani szabadon, ami a kismamát érdekli.

Ami viszont itt nem kérhető, az a babamasszázs, azt teljes egészében meg kell tanulni, és nem csak a gyakorlati fogásokat, hanem az elméleti részeket is, hiszen kiemelten fontosak a fogások tanulása során, hogy mit szabad, mit nem szabad tenni. Babamasszázs oktatóként felelősen gondolkodva "fél munkát" nem végzek, hiszen itt többet árthatunk, mint használunk, ha hiányosak az információk.

A tanfolyami díjból 10.000 Ft előleg utalása szükséges a befoglaláshoz. Lemondás esetén ez az összeg nem jár vissza, hiszen azt a napot befoglalod nálam is, és más jelentkező elől is, ezért kérlek jelentkezésnél ezt vedd figyelembe! Amennyiben váratlan esemény közbeszól, a megbeszélt és befoglalt időpont előtt 3 nappal a dátum módosítható, így az előleg nem vész el, csak átvezetésre kerül egy másik időpontra.

A tanfolyam témáit előre egyeztetjük, melyről minden esetben jegyzetet biztosítok.

A tanfolyam időtartama:
9-16 óráig tart, közte rövid szünetekkel és egy 60 perces ebédidővel.

Tanfolyamvezető:
Szabó Szilvia dúla-szüléskísérő, szoptatástámogató-gyermekágyas segítő, babamasszőr és babamasszázs oktató.