Lehetőség nyílt egyéni felkészítő tanfolyamok kérésére. Ez azoknak nyújt segítséget, akik valamilyen okból lemaradtak a jelentkezésről. Pl. későn találták meg a felkészítő tanfolyamokat, és nemsokára jön a baba, nem megfelelő a dátum, nem szeretik a csoportos foglalkozásokat, stb. Ez esetben kérhető az egyéni felkészítő nap, aminél a kismama választja ki a számára megfelelő tanfolyamot és időpontot, természetesen előre leegyeztetve. A tanfolyamok bármelyike kérhető, szabadon választva, a hét bármelyik napjára (hétköznapot is beleértve).

- Komplex Szülésfelkészítő (itt fontos mindkét szülő jelenléte, kb. 6 órás tanfolyam): 40.000 Ft
- Szoptatásfelkészítő tanfolyam (4 órás tanfolyam): 30.000 Ft
- Babaápolás-babagondozás felkészítő tanfolyam (4 órás tanfolyam). 30.000 Ft
- Babamasszázs gyakorlati tanfolyam (3 órás tanfolyam): 30.000 Ft

Ebben a csomagban van mód akár 2 db 3-4 órás tanfolyamot is összeválasztani 1 napra (szoptatásfelkészítő, babaápolás felkészítő, babamasszázs). 2 tanfolyam 1 napon 45.000 Ft.


A tanfolyami díjból előleg utalása szükséges a foglaláshoz. Az előleg a választott tanfolyam(ok) díjának 20%-a. Lemondás esetén ez az előleg nem jár vissza, kérlek jelentkezésnél ezt vedd figyelembe! A megbeszélt és befoglalt időpont előtt 3 nappal a dátum módosítható, így az előleg nem vész el, csak átvezetésre kerül egy másik időpontra.

A tanfolyamokról minden esetben jegyzetet biztosítok.

A jelentkezés úgy működik, hogy a jelentkezés fülön megkeresi az "Egyéni felkészítés - I. csomag"-ot, és bejelöli a hozzá tartozó kockát, majd a Küldés gombra kattintva elküldi a jelentkezést. Ezt követően e-mail-ben felveszem a jelentkezővel a kapcsolatot időpont egyeztetése céljából.

Tanfolyamvezető:
Szabó Szilvia dúla-szüléskísérő, szoptatástámogató-gyermekágyas segítő, babamasszőr és babamasszázs oktató.